Ledig stilling

Instruktør i rideskolen

Vi har ledig stilling som instruktør i rideskolen! Rideskolen er i vekst og vi har behov for flere instruktører. Torvastad Ridesenter har rideskole mandag til fredag, per dags dato har vi ca. 120 elever og 20 rideskolehester.

Vi søker etter en engasjert og positiv person som kan bidra med å utvikle rideskolen vår videre. Du må kunne samarbeide med andre, samt jobbe selvstendig, det er viktig at du har et høyt fokus på hestevelferd og sikkerhet.

 

Ridelærer/trener utdanning og erfaring er selvsagt ønsket, men vi ser at det er vanskelig å finne en person med slik utdanning. Derfor blir hestekunnskap/ferdigheter og andre personlige egenskaper vektlagt. Du får selvfølgelig opplæring og oppfølging underveis.

 

Stillingen består i hovedsak i undervisning på ettermiddag/kveld i ukedager.

Lønn og stillingsprosent etter avtale.

Søknadsfrist: 29.juli

 

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker å søke, ta kontakt med Thea C. Vikshåland på email torvastad.ridesenter@gmail.com

Sommerjobb på rideleir sommeren 2021

* Stillingene er besatt* 

Sommerferien er høysesong hos oss og vi har ledig stilling som aktivitetsleder og nattevakt. Vi har rideleir i uke 26,27,28,30 og 31. I uke 29 er det dagrideleir og her har vi behov for 1-2 ekstra hjelpere i stallen.

 Litt om stillingene:

Aktivitetsleder: arbeidstid fra ca.18.00-22.00. Ansvar for å lage kjekke kveldsaktiviteter og lager kveldsmat til deltakerene.

Vi ser etter en person som er kreativ, hjelpsom og tydelig. Ingen krav om hestekunnskaper. Du må være over 16år for å søke.

Nattevakt: Sovende nattevak og lage klart frokost. Arbeidstid fra ca. kl. 22-08.30. Du må være over 18år for å søke. Ingen krav til hestekunnskaper.

Ekstra hjelp på dagleir: Vi søker en person som er godt hestevant, hjelpsom og over 16år. Du må kunne jobbe i stallen sammen med barn og hester samt samarbeide godt med ridelærer og andre ansatte i stallen. 

Lønn etter avtale. Har du spørsmål eller ønsker å søke på en stilling ta kontakt med Thea Vikshåland på torvastad.ridesenter@gmail.com Søknadsfrist 10.05.21

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 19:08

Hei,
Det blir ledig boksplass fra 1.januar hvis du fortsatt er interessert.
Ta gjerne kontakt med meg på mail torvastad.ridesenter@gmail.com

...
17.10 | 20:35

Hei,
Har dere ledig plass til en belgisk varmblods?
Hvis ikke, er det mulig og sette seg på en venteliste?

...
12.09 | 17:38

Hei, det er dessverre helt fullt nå.

...
03.09 | 13:39

Hei. Er det fortsatt ledig oppstalling til hest på senteret?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE