Ansatte

Odd Inge Vikshåland
Odd Inge eier og driver ridesenteret. Han har lang erfaring med gardsdrift og hest. Produserer alt grovforet som blir brukt på ridesenteret. Odd Inge har lang erfaring både som sprangrytter, oppdretter med egen hingst (Acrobat H) og som ridelærer.
Thea Cecilie Vikshåland
Thea Cecilie, vår rideskolesjef er utdannet ridelærer trinn 3 ved Norsk Hestesenter på Starum Hun er en erfaren rytter som har ridd siden hun var 5-6 år. Hun har gått på rideskolen siden den startet i 2001 og rir både dressur og sprang. Thea har ansvar for både rideskolen og rideleirene vi har om sommeren.
Ole Christian Vikshåland
Ole Christian er ansatt som "altmuligmann" Han er utdannet snekker med fagbrev og har mange års arbeidserfaring i det faget.

Torvastad Ridesenter

Torvastad Ridesenter er en familiebedrift som alle andre gårdsbruk i Norge. Vi produserer omtrent alt vi trenger på ridesenteret av grovfor dvs både høy og wrap. Odd Inge er bonden som alltid har hatt stor interesse for hest. Dette har han klart å formidle videre til sine to døtre, Thea Cecilie og Inger Hanne som begge er gode sprangryttere. Odelsguten til gården er Ole Christian som er snekker og god til å kjøre traktor. Han jobber som snekker og altmuligmann på gården/ridesenteret.  Bjørg Tone tar seg av regnskapet og annet kontorarbeid for ridesenteret.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 19:58

Hvor lenge varer et ridekurs? Hvor mange dager i uken er det? Hva indeholder det?

...
08.06 | 19:43

Er det mulig å ha en av hestene på for?

...
22.03 | 18:23

hei, hvor/Hvem kan jeg kontakte for å ta privat ridetime på skolehest?

...
04.12 | 19:32

Er det mulig å ta sprang timer (privat) som "nybegynner"? Leter etter sprang time, men har bare ridd western før. Ganske ny i galopp, men tror jeg klarer det.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE